De hemel kwam omlaag ,  € 5.-

Een klein boekje waarin illustraties uit ‘Een verhaal dat groeit’ (een kinderprogramma van de EO) worden gecombineerd met korte teksten uit het Kerstverhaal. Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar.


Wie volgt,  € 5.-

Een klein boekje waarin de illustraties uit ‘Een Verhaal dat Groeit’( een kinderprogramma van de EO) worden gecombineerd met het Bijbelverhaal over de rijke jongeman en Barthimeüs..

Een Verhaal dat groeit

Op twee DVD’s zijn 26 verhalen te zien die een aantal keren door de EO en in 12 andere landen werden uitgezonden. Ze werden geschreven en verteld door Leo de Vos en getekend door Willem Zijlstra. Verhalen van mensen die Jezus ontmoeten en hoe hun leven volkomen op de kop werd gezet. Ieder verhaal duurt 8 minuten.

Van alle verhalen bestaat ook een Engelstalige versie: “a Story that grows”.

Voor gebruik op school of kerk is er een handleiding geschreven bij de eerste 13 afleveringen  met achtergrondinformatie, discussievragen en praktische vragen over de actualiteit van de bijbelverhalen in ons leven.

De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Dvd’s

Boekjes

Strips

Wanneer je Jezus ontmoet gebeurt er wat met je! Jezus zegt en doet heel bijzondere dingen. In deze stripverhalen ontmoeten mensen Jezus. Sommigen worden boos omdat Jezus hun mooie leventje verstoort. Anderen, onder wie veel armen, hangen aan zijn lippen omdat hij hen bevrijdt uit het nare leven dat ze leiden en hun vriend wil zijn.

Samen met Leo de Vos maakte ik drie verhalen:

1) Geen keus, 2) Grondig, 3) Geen recht meer.  € 7,- per stuk

De verhalen zijn geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Ik kwam Jezus tegen

Deze Dvd’s zijn ook in het Engels beschikbaar

Also available in English:   ‘A Story that Grows