Prijslijst

Misschien dat de kunstwerken die u op Kunstdeevee hebt gezien u inspireren en u aanzetten om er op te reageren: Graag!  Met uw reacties kunt u terecht op mijn mailadres, maar u bent ook hartelijk welkom in mijn atelier (op afspraak: 0356935016).

Bij sommige projecten horen Posters of DVD’s. Deze zijn te verkrijgen via hetzelfde mailadres. Voor de hele collectie zie: “te koop.”

Daarnaast is veel van het oorspronkelijke werk te koop of te huur. Een flink aantal kerken, scholen  en organisaties hebben inmiddels één of meerdere werken voor korte of langere tijd  tentoon gesteld. Onder ‘Grote werken’ treft u een prijslijst aan waarbij de huurprijs afhankelijk is van de verkoopprijs.

Bij bijzondere gelegenheden is altijd over de prijs te onderhandelen. Bij aankoop of huur van meerdere werken wordt korting gegeven.

Tot slot maak ik u erop attent dat er een speciale pagina op deze site is gereserveerd voor alle materialen die ontwikkeld zijn voor kinderen. DVD’s, Posters en boeken zijn te bestellen via willem.zijlstra@online.nl.

Ruimtelijke installaties zijn zowel te koop als te huur

Dvd’s van projecten, Posters en meer

Kunst voor kinderen, Dvd’s, boekjes, powerpoints en strips